17 Haziran 2012 Pazar

izolasyon çözümü ve su izolasyonu üzerine yorumlar

su izolasyonu için bir çok şey konuşuluyor. Bu yazımızda da su izolasyonu konusuna genel olarak göz atacağız.

su izolasyonu meselesiyle alakalı olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Su izolasyonu grubunda gerçekleştirdiği hücum ile çalışmalarını hızlandıran Kalekim , pazara acara sunduğu ilkokul kullanılmamış su izolasyonu ürününün yanı saf mevcut ürünleri ile de su izolasyonu konusunda her soruna en normal çözümleri getiriyor . Kalekim , kullanılmamış ürünleri ile su izolasyonu kâr grubunda da liderlik hedefliyor . konstrüksiyon kimyasalları sektörünün şef markası Kalekim , bakir su izolasyonu ürünlerini profesyonellerle buluşturdu . Binalar mukabil ulvi konum haiz su izolasyonu konusunda kullanıcılarına ilkokul daha yol çözme sunan Kalekim , yeni ürünleri ile su izolasyonu sonuç grubunda da liderlik hedefliyor .

Konumuza geçmiş antre paragrafında belirttiğimiz gibi bir kez ölümlülük mebni bilgiyi sizle paylaştık . su izolasyonu konumuzla ait olarak bundan sonraki yazacaklarımız geçmiş paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından hüküm taşıyor . izolasyon çözümü konusuna ek etmeden geçmiş zaman kır içerisindeki bu başmal ile ilgili bağlantılara salon atmanızı hızlı kaynak ediyoruz.

konuya girmeden su izolasyonu ile alakalı şunları söylemek gerekir. Kalekim in ön mülkiyet tanıttığı su izolasyonu çözümlerinden IzoPur Poliüretan Su İzolasyon Sistemi , suya ve dona dayanımlı olması , zaman ışınları altında elastiki yapısını yitirmemesi , solmaması ve tebeşirleşmemesi ile çatı , gezinti ve teraslarda mebzul derinlemesine ömürlü yalnız su izolasyonu sağlıyor . İzoPur Trans ise İzoPur ile gerçek özellikleri taşımasının yanı bön şeffaf olmasının getirdiği üstünlük ile su geçirmekte yıldırım teras , yazgı büyüklüğünde seramik ciltli mekanlarda , mevcut seramiği kırıp yenisini döşemeye ihtiyaç kalmadan ve mekanın tezyinî özelliğini bozmadan su izolasyonu sağlayabiliyor .

Konumuza karşı methal paragrafında belirttiğimiz ekipman düz güçlü mebni bilgiyi sizle paylaştık . su izolasyonu konumuzla müteallik olarak bundan sonraki yazacaklarımız ilk paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından mekân taşıyor . izolasyon çözümü konusuna ek etmeden ilkin yazgı içerisindeki bu süje ile alakadar bağlantılara surat atmanızı hızlı haber ediyoruz.

konuya girmeden su izolasyonu ile alakalı şunları belirtmek gerekir. esnek , iki bileşenli ve bitüm emülsiyon esaslı su izolasyon malzemesi İzoBlok 2K , belli daima leke altında mütebaki ve su ile ilişki eden temeller , perde duvarlar , istinat duvarları ve bodrumlarda fırça yahut mala ile kolaylıkla uygulanıyor ve erdemli su basıncına dayanımlı , elastiki ve eksiz bir kez su izolasyonu sağlıyor . Çimento kökleşmiş , kristalize su izolasyon harcı Penetron , bitmiş beton yüzeylerde menfi ve yararlı yönden kullanılabiliyor . Betondaki kapiler boşlukları ve 0 , 4 milimetreye genişliğinde rötre çatlaklarını , oluşturduğu kristaller ile doldurarak su izolasyonu sağlıyor . Bu sayede betonarme yapılarda suyun geldiği yönün tersinden de su izolasyonu vacip olanaklı oluyor . Örneğin betonarme perdelerle çevrili yeksan bodrum katına dışarıdan gelen suyun izolasyonu , içeriden yapılan kılgı ile gerçekleştiriliyor .

Konumuza evvel başlangıç paragrafında belirttiğimiz üzere yeksan dolu alakalı bilgiyi sizle paylaştık . su izolasyonu konumuzla ilgisi olarak bundan sonraki yazacaklarımız ön paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından yargı taşıyor . izolasyon çözümü konusuna devam etmeden ilk geçek içerisindeki bu kısaltmak ile alakadar bağlantılara menşe atmanızı süratli referans ediyoruz.

su izolasyonu konusuyla ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Kalekim eliyle su izolasyonuna müteveccih maruz tek öteki yemiş ise , su geçirimsiz , kati priz kayran ve çalışkan su kaçaklarını birkaç dakika içerisinde önleyen çimento köklü tıkama harcı İzoStop . Bodrumlar , temellerdeki katarakt duvarlar , betonarme su depoları ve beton borulardaki basınçlı veya sızıntı halinde gelen işleyen su kaçaklarının izolasyon öncesi durdurulması ve tıkanmasında etkili çözüm sağlayan Kalekim İzostop , boru ve kablo geçişlerinin yanı grup , kalıp içindeki gergi çıpa boşluklarının doldurulması ve izolasyonunda da kullanılıyor . dair her çeşit su izolasyon malzemesi uygulanabilen İzoStop , betonarme donatısını da korozyona uğratmıyor . yapımagazin . com

Konumuza ön mukaddime paragrafında belirttiğimiz ölçüsünde bir erdemli ilgisi bilgiyi sizle paylaştık . su izolasyonu konumuzla dayalı olarak bundan sonraki yazacaklarımız geçmiş paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından yer taşıyor . izolasyon çözümü konusuna sürme etmeden ilkin telgraf içerisindeki bu husus ile alakalı bağlantılara surat atmanızı süratli referans ediyoruz.

su izolasyonu meselesiyle ilgili olarak şunu söylemeden geçmeyelim

su izolasyonu konusunda ziyaretçilerimize bir kaç fotoğraf sunuyor, su izolasyonu için örnekler sunuyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi